De la homo sapiens la metrosexual, la homosexual

|
Va prezint 3 personaje. Primul, homo sapiens, iese din pestera si descopera focul. Mai tarziu, isi face arc si sageata, barca din trunchi de copac si domesticeste animalele. Apoi, mestesugeste unelte performante si este preocupat de olarit, tesut si cultivarea pamantului.
Omu’ nostru, se organizeaza social si renunta la viata de haita. Are familie, ginta, trib. Invoca forte supranaturale si sacrifica animale.




Ca dupa mii de ani, sa apara Metrosexualul, barbatul care traieste intr-o metropola si are timp si bani de cheltuit. I-as zice pe scurt, Narcisistul. Este frumos (nu neaparat), dichisit, cochet, gelat, si epilat pe piept si picioare. Isi pileste unghiile la salon si se penseaza, tot la salon. Isi lucreaza constiincios pectoralii, mananca sanatos si bea apa plata cu lamaie.





Si, in cele din urma, homosexualul! Tandru, purtator de haine mulate si neaparat ceva roz, cu o gestica articulara, joc de priviri si voce suava!
In plina criza economica, romanii se confrunta cu probleme reale: reducerea salariilor, a pensiilor si a indemnizatiei de crestere a copilului, disponibilizari, etc. iar homosexualii se pregatesc de zor pentru parada! Sunt discriminati...
Discriminate sunt si persoanele cu handicap, persoanele purtatoare HIV, persoanele fara vedere, dar ele nu militeaza in strada si nu se dau in stamba.
Sa nu mai fim „inculti”, „ne educati” si „conservatori” caci nu e cool! Aratati toleranta si promovati in scoli etica si morala homosexualitatii, ridicati prostia, anomalia, nebunia la rang de normalitate!
Justitia ori este oarba, ori poarta ochelari de cal! S-a dat liber la desfrau liber consimtit. Incestul este imoral, dar legal. Zilnic sute de femei sunt agresate verbal si fizic, sute de copii sunt maltratati si nimeni nu face nimic in acest sens. In schimb, aparam drepturile unei viitoare familii moderne.



Inapoi in epoca de piatra! Sa o luam de la capat! Undeva s-a gresit!

14 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt total deacord cu tine! Imi plac imaginile :))
Sunt foarte graitoare.

Anonim spunea...

scarboasa ultima poza

oana H spunea...

Realitatea e si mai scarboasa!

Anonim spunea...

Daca cel din poza a doua si-a lucrat pectoralii, eu ma impusc...

ionuca spunea...

Nu-i opreşte nimeni pe cei cu HIV, pe cei cu handicap etc să protesteze. Cei din comunitatea LGBT nu vor altceva decât nişte drepturi: nu vor bani, nu vor scutiri de impozite, nu vor nimic de genul acesta. Vor să se poată căsători legal, în faţa statului român şi vor să nu mai fie priviţi ca nişte freaks.

Îmi pare rău că unii din generaţia mea mai gândesc încă la fel de închis. Dacă mama a acceptă că 2 dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt gay şi mă întreabă de fiecare dată când vorbim despre ei, ce mai fac, cum o mai duc, atunci mi se pare inadmisibil ca noi, "generaţia secolului XXI" să fim atât de încuiaţi.

Uitaţi-vă la toate ţările Europei de Vest şi poate o să învăţaţi de acolo ce înseamnă cu adevărat normalitate. Suntem cu zeci de ani în urma lor în ceea ce priveşte mentalitatea şi tare cred că având în vedere generaţia tânără de azi nu o să ne civilizăm nici peste 100 de ani.

oana H spunea...

Ionuca, pentru orice lucru, fie bun sau rau, vor fi oameni pro si oameni contra. Ai liberul arbitru sa decizi. Imi pare rau ca "normalitate" a deviat de la sensul de baza si a ajuns sa fie ceva relativ.
Ma bucur ca mama ta este open mind, dar asta nu inseamna ca ceilalti, care au niste principii morale, sunt incuiati.

Anonim spunea...

ionucă dragule, faptul că suntem cu 100 de ani (bine-ar fi) în urma altor ţări la capitolul ăsta e un lucru foarte bun. Am avut 50 de ani care ne-au stricat alte lucruri, dar cel puţin percepţia corectă a sexualităţii a rămas, cât de cât intactă, în timp ce pe dincolo s-a lucrat puternic la dezorientat, săpat valori morale, „corectitudinea” asta ipocrită şi creat „omul modern”, slavul relativităţii, fără niciun Dumnezeu sau reper de orice fel, numai bun de condus şi omorât când nu mai poate produce.

Una e să tolerezi devianţi, alta e să facă paradă cu asta şi să accepţi o tulburare sexuală gravă ca fiind ceva normal. Presupun că eşti conştient că nu te-ai născut prin anus şi că-ţi poţi da seama de rolurile şi cursul normal în natură. Omul are capacităţile intectuale pentru a proteja mediul şi tot ce înseamnă el, nu pentru a le perverti. Dar poate alege.

Dacă ţie-ţi vine să-i numeşti încuiaţi pe cei care încă ştiu care e susul şi josul, te anunţ că susţii un fel de dictatură a involuţiei. Sorry, eu pot tolera poponarii, dar dacă-mi cer părerea, le spun fără ezitare că sunt bolnavi şi au o mare problemă.

ionuca spunea...

@oana H: dap, văzând că discuţia era doar contra, trebuia să îmi exprim părerea pro ;)

@Aninim: În primul rând, sunt o EA. ionuca vine de la IOANA. Dacă am prieteni gay nu înseamnă că şi eu sunt gay sau că sunt băiat.

În al doilea rând, de unde ai scos "tulburare sexuală gravă"?! Homosexualitatea există de când lumea! De ce nu puteţi trece peste factorul sex şi să vedeţi ce înseamnă asta cu adevărat: iubire. Un om iubeşte din tot sufletul un alt om. E aşa de dezgustător?

Normal că nu m-am născut prin anus, dar nu văd ce legătură are asta cu discuţia de aici. Acum o să-mi spui că nu am voie să fac sex decât dacă e în scopul de a procrea? HA HA HA!

Ştii, îmi plac oamenii ca tine care "pot tolera poponarii", dar care nu se sfiesc să le spună asta în faţă. Asta nu e deloc toleranţă ;)

Anonim spunea...

Si eu sunt de acord cu Ioana ca homosexualitatea exista decand lumea.
Dar apoi sunt de acord cu Oana ca in Romania e dusa la extrame si ca e o noua moda ca daca suntem gay trebuie sa ne afisam.
In Europa de Vest etc parada gay e un fel de carnaval, a intrat in traditie,e funny si inofensif nu stiu in ce masura se vrea "militant".Si apoi da, ai o parte din homosexuali care se imbraca in roz si haine mulate, dar cei mai multi dintre ei sunt oameni normali, lafel ca noi, daca ii vezi pe strada nu vezi diferenta, nu stii daca sunt gay sau straight. Si acesti "gay normali" cand zic ca nu vor sa fie discriminati, ceea ce vor nu este sa fie lasati sa se destrabaleze in vazul lumii, si doar sa nu fie aratati cu degetul pentru ca duc o viata putin mai altfel decat majoritatea.

oana H spunea...

Homosexualitatea exista de cand lumea. Homosexuali erau si grecii antici si asiaticii, precum si cei din Africa, etc. Daca in trecut era o norma sociala, pedagogica sau doar o metoda de a limita cresterea populatiei, nu inseamna ca e ceva moral, demn de urmat, aplaudat, propagat. Din partea mea, n-au decat sa se manifeste, insa nu sunt de acord cu introducerea in materia scolara a acestei tampenii. Daca as avea un copil, as vrea sa stie ca mama e femeie si tata e barbat.
Am o prietena nemtoaica lesby care a adoptat un copil cu jumatatea ei... sa inteleg ca are 2 mame sau 2 tati? Chiar scarbos...

intrebator spunea...

daca ai o prietena lesby, sa inteleg ca si tu esti lesby?! cel putin asa reiese

@ionuca spunea...

toti poponautii ar trebui trimisi intr-o misiune spatiala care sa dureze cel putin 100 de ani lumina

oana H spunea...

@intrebator - mai citeste o data si da-ti singur raspunsul!

@ionuca - nu stiu daca esti aceeasi persoana care a postat mai sus. Inclin sa cred ca nu.
Sa nu exageram, totusi!

omul de piatra spunea...

ce prostie! sensul casatoriei este, printre altele, de a naste urmasi, iar un cuplu de homosexuali nu poate sa faca asta, deci casatoria dintre persoane de acelasi sex este impotriva naturii... s-a trecut de partea cealalta a libertatii si s-a ajuns la libertinaj, mai grav, oficializat!

Trimiteți un comentariu