Annie Lennox - „Hiv Positive”

|


Nu vorbesc despre performantele artistice ale cantaretei, ci despre gestul ei de a purta un tricou inscriptionat „Hiv Positive”, in public.
In ciuda aparentelor, Annie duce doar o campanie de educare si de schimbare a mentalitatii oamenilor, dar si de ajutorare a femeilor si copiilor purtatori ai virusului HIV, in Africa de Sud.

Putem fi solidari cu cei 22 de milioane de bolnavi HIV, din Africa de Sud, cumparand un tricou „HIV Positive” de aici si provocarea cea mai mare este sa-l purtam.

Constient fiind de reactiile celor din jurul tau, ai purta tricoul in public?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cu siguranata nu l-as purta. Motivul este evident, teama de a nu fi etochetat de societate. Acelasi lucru este valabil in multe alte cazuri.

oana H spunea...

L-as purta pe o strada circulata, pentru ca sunt atat de curioasa de reactiile oamenilor.
Oricum, prin natura noastra, judecam foarte usor. Iar modul cum te imbraci spune foarte multe despre o persoana. Remarci imediat daca cineva este rocker, manelist, fan Madonna sau hello kitty.
Cineva imi spunea ca este la fel de greu sa porti un tricou "Cred in Dumnezeu". Eu insa, nu cred ca e greu, atata timp cat asta simti si asta e un mod de a-ti arata iubirea.
E mai greu sa porti un tricou "Sunt prost!". Pentru ca nu ne plac etichetele, chiar daca ele nu sunt reale, ci doar transmit un mesaj, iar lumea nu e capabila sa distinga mere de pere. In ziua de azi, uratul a devenit frumos, iar prostia este ridicata la rang inalt.

Anonim spunea...

Nu cred ca prostia e ridicata la rang inalt in mod direct, ci "smecheria". Cine e "smecher" are de toate.

oana H spunea...

Relativ. Ar fi mult prea usor sa devenim "smecheri", insa sa nu avem de toate.
Si iarasi, "toate" este relativ. Poate pentru mine e suficient sa am unde sa stau, ce manca si sa nu umblu-n curu'gol. Iar pentru altii, totul se reduce la case, masini, haine scumpe.

Trimiteți un comentariu