Be stupid

|
Imi plac reclamele. Unele sunt reusite. Nu si noua campanie Diesel – Be stupid!
O fi fost in pana de idei directorul creativ sau poate art directorul a facut brainstorming cu femeia de serviciu, de la depozitul de blugi.
Cata inovatie: sa pui „prostia” pe panouri, in tot orasul! E un fel de a zice –„prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul”.
Insa, orsicat de prost ai fi, nu ai vrea sa fi asociat cu prostia.
Desi controversata, aceasta campanie are o multime de fani, majoritatea afirmand ca este o noua perspectiva de abordare, un alt fel de a gandi, un fel de a incalca regulile (de creatie, cred).

Pentru mine, prostia e una singura.
Mai jos, un citat din manifestul „Be stupid!”:

Smart may have the brains...
but stupid has the balls.

It’s not smart to take risks...
It’s stupid.
To be stupid
is to be brave
Remember
only stupid can be truly
brilliant

So, BE STUPID!









Feriti-va capul de frig si de prostie!

4 comentarii:

Anonim spunea...

True, true true! Prostia a ajuns sa fie un fel de etalon "pozitiv" in ziua de azi. Trebuie sa fim cool, deci o abordare in mod "stupid" a vietii ne va face sa iesim in evidenta sa fim remarcati. Si ne mai mira numarul mare de ratati in zilele noastre, de persoane incapabile pana si de a gandi si analiza cele mai simple lucruri. Ce sa mai vorbim de lipsa de bun simt si cultura. Chiar ar trebui sa invatam ceva util din "Idiocracy".

Sergio spunea...

Avem nevoie si de prosti

Anonim spunea...

@Sergio... nu zau..pentru ce anume? Si asa e plina lumea de ei.

oana H spunea...

@anonim, am terminat de vizionat filmul “Idiocracy”. Multumesc de recomandare. Nici ca se potrivea mai bine cu subiectul.
Am vazut filme “conspirative” dar, viata bate filmul, iar de la fictiune la realitate e doar un pas. Doamne fereste de asa ceva! La unele faze nu stiu daca era de ras sau de plans.

Clar o societate bazata pe oameni culti, destepti e utopica. Pacat de cei care se nasc, traiesc si mor prosti caci din betie te mai trezesti, dar din prostie niciodata.

Trimiteți un comentariu